חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

"לראות עולמות" תפצה לקוח אשר הזמין אצלה חופשת סקי שלא תאמה את המובטח

מאת: אורנית אבני-גורטלר, עו"ד | : | גרסת הדפסה

לפסק הדין בעניין אתר ישי נגד לראות עולמות בע"מ

בית המשפט לתביעות קטנות בעכו קבע, כי חברת תיירות אשר מוכרת חבילות נופש אחראית לברר היטב את רמת השירותים שמספק הספק עמו היא נמצאת בקשר.

השופטת זהבה (קאודרס) בנר קבלה חלקית תביעה של אדם, אשר הזמין אצל הנתבעת חופשת סקי בצרפת, ואשר טען כי תנאי המלון אליו הגיע, שונים בתכלית ממה שסופר לו בעת ההזמנה.

השופטת קבעה, כי על הנתבעת היה לברר פרטים, כגון: הימצאותם של בריכה וחימום נאות במלון, וכי הנתבעת לא עשתה כל שביכולה על מנת להבהיר הבהר היטב לתובע את מהות "הסחורה" וטיבה אשר היה עליו לקבל. לדברי השופטת: "נקודת המוצא היא כי על הנתבעת לספק לתובע כל המידע הרלוונטי והאקטואלי אודות האתר בו מעוניין התובע לנפוש, בין אם עדכונים אלו אודות מצב האתר יינתנו ע"י ספק השירותים לנתבעת מיוזמתו, ובין אם יינתנו לאחר פניה יזומה של הנתבעת לספק. את התובע סדר ההתקשרויות בין הנתבעת לספק לא מעניין ולא אמור לעניין. הוא רשאי לקבל את מלוא המידע הרלוונטי והאקטואלי אודות מצב האתר בו רוצה הוא לנפוש. הא ותו לא".

הנתבעת חוייבה בתשלום פיצויים לתובע בסך של 2,000 ש"ח.

לפסק הדין בעניין אתר ישי נגד לראות עולמות בע"מ

למדור נזיקין

אתר המשפט הישראלי "פסקדין"

www.psakdin.co.il

המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.

פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.

קטגוריות


שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך

תגובות